Forskjell mellom versjoner av «Mitt Telenor-appen»

(La til lenketekst for netcom.no)
(Erstatter siden med «Gammel info om NetCom-avtalen er fjernet Ny informasjon kommer! Kategori:Mobiltelefoni»)
Linje 1: Linje 1:
== Ringe ==
+
Gammel info om NetCom-avtalen er fjernet
 
+
Ny informasjon kommer!
=== Norske ringepriser i Norden ===
 
UiBs mobilabonnementer er NetCom Bedrift Fastpris. Dette innebærer at ringeprisene i hele Norden er de samme som i Norge. Du ringer altså med norske priser både til og fra de nordiske landene (Sverige, Danmark, Finland og Island). Mottak av samtaler koster heller ikke noe, på samme måte som i Norge. [https://intranett.uib.no/uPortal/Link?id=9677 De inkluderte ringeminuttene] i abonnementet gjelder også i Norden, noe som vil holde for de fleste. Prisene gjelder uavhengig av hvilket mobilnett du er tilkoblet i de aktuelle landene.
 
 
 
=== UiB-interne samtaler og Trådløs Familie ===
 
Samtaler internt mellom UiB-telefoner er normalt inkludert i abonnementet, men  dette gjelder ''ikke i utlandet'' . I Norden trekkes dette fra inkluderte ringeminutter. [https://netcom.no/privat/tjenester/tradlos-familie NetCom Trådløs Familie] gjelder heller ikke i utlandet.
 
 
 
== Meldinger ==
 
Inkluderte SMS eller MMS i abonnementet gjelder ''ikke'' i utlandet. I Norden koster det 60 øre å sende SMS per juli 2013. MMS koster 3,36 kroner å sende og kr 2,00 å motta. [https://netcom.no/kundeservice/mobil-i-utlandet/prisliste-i-utland Se oppdatert prisliste for alle land].
 
 
 
 
 
== Internettbruk ==
 
 
 
=== Lavere surfepriser fra 1. juli 2013 ===
 
Fra og med 1. juli 2013 er NetComs pris for datatrafikk redusert med 35 prosent i EU, EØS, Sveits og Russland. Gjeldende pris er dermed kr. 3,39 per MB.
 
 
 
=== Hvor mye bruker jeg? ===
 
NetCom har laget anslag for hva ulike typer internettbruk på mobilen betyr i praksis: [https://netcom.no/utland-bedrift#solution-tab-4 Hvor mye er en megabyte?]
 
 
 
Om du logger inn på [http://netcom.no netcom.no] kan du sjekke ditt eget forbruk i inneværende periode, samt tidligere faktura med abonnementinformasjon.
 
 
 
=== Kostnadskontroll ===
 
Bedriftsabonnement inkluderer 50 MB per døgn (kalenderdag). Du vil automatisk bli varslet per SMS når 80% av beløpsgrensen er nådd, og motta ytterligere en SMS når grensen er nådd. Her vil du også få en beskrivelse av hvordan du kan øke grensen.
 
 
 
 
 
== Mer informasjon ==
 
Mer informasjon rundt bruk av mobilen i utlandet finner du her:
 
 
 
https://netcom.no/utland-bedrift
 
 
 
[https://intranett.uib.no/uPortal/Link?id=9677 Priser og vilkår for bruk i Norge] ligger inntil videre på Intranett (som legges ned i august 2013).
 
  
 
[[Kategori:Mobiltelefoni]]
 
[[Kategori:Mobiltelefoni]]

Revisjonen fra 16. mar. 2015 kl. 17:48

Gammel info om NetCom-avtalen er fjernet Ny informasjon kommer!