Forskjell mellom versjoner av «ithjelp:Administratorer»

Fra ithjelp
Hopp til: navigasjon, søk
(I stedet for å slette en side og opprette ny, er det oftest bedre å "flytte" den.)
m
 
(2 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
{{Autoritativ Informasjon}}
 
[[en:ithelp:Administrators]]
 
 
 
'''Administratorer''' for ithjelp.uib.no har en del rettigheter i systemet som ikke andre innloggede brukere har. Dette gjelder administrasjon av så vel brukere som innhold og overordnet struktur og oppsett for nettstedet.
 
'''Administratorer''' for ithjelp.uib.no har en del rettigheter i systemet som ikke andre innloggede brukere har. Dette gjelder administrasjon av så vel brukere som innhold og overordnet struktur og oppsett for nettstedet.
  
 
Administratorer kan blant annet:
 
Administratorer kan blant annet:
* slette sider 1)
+
* slette sider ''1)''
 
* gjenopprette sider
 
* gjenopprette sider
 
* blokkere brukere
 
* blokkere brukere
Linje 11: Linje 8:
 
* redigere låste/beskyttede sider
 
* redigere låste/beskyttede sider
  
''1) Men merk at alle kan flytte en side, dvs. endre navn på siden. (Er redirigering til nytt navn ønskelig?''
+
''1) Merk at alle kan flytte en side, dvs. endre navn på siden.<br>(Men vurder om det er ønskelig å beholde det gamle navnet som en automatisk redirigering til det nye.)''
  
 
=== Se også ===
 
=== Se også ===
Linje 18: Linje 15:
  
 
[https://it.uib.no/ithjelp/index.php?title=Spesial%3ABrukerliste&username=&group=sysop Oversikt over alle administratorer]
 
[https://it.uib.no/ithjelp/index.php?title=Spesial%3ABrukerliste&username=&group=sysop Oversikt over alle administratorer]
 +
 +
{{Autoritativ Informasjon}}
 +
[[en:ithelp:Administrators]]
  
 
[[Kategori:IT-hjelp]]
 
[[Kategori:IT-hjelp]]

Nåværende revisjon fra 10. jan. 2014 kl. 10:26

Administratorer for ithjelp.uib.no har en del rettigheter i systemet som ikke andre innloggede brukere har. Dette gjelder administrasjon av så vel brukere som innhold og overordnet struktur og oppsett for nettstedet.

Administratorer kan blant annet:

  • slette sider 1)
  • gjenopprette sider
  • blokkere brukere
  • låse/beskytte sider
  • redigere låste/beskyttede sider

1) Merk at alle kan flytte en side, dvs. endre navn på siden.
(Men vurder om det er ønskelig å beholde det gamle navnet som en automatisk redirigering til det nye.)

Se også

Fullstendig oversikt over rettigheter for ulike brukergrupper

Oversikt over alle administratorer

Informasjon.gif Autoritativ informasjon! Denne siden inneholder informasjon som er autoritativ og vedlikeholdes av IT-avdelingen.