Forskjell mellom versjoner av «Matlab»

m
Linje 8: Linje 8:
  
 
==Informasjon==
 
==Informasjon==
Universitetet i Bergen har tilsammen 150 samtidige nettverkslisenser på Matlab på Unix-og Windows-maskiner (50 lisenser en del tilleggsverktøy - "Toolboxes"). Matlab-avtalen betales foreløpig av Matematisk-Naturvitenskapelig fakultet. Etter at vi har fått en oversikt over bruk, tas det forbehold om at det vil vurderes å komme fram til en rimelig fordelingsnøkkel for betaling av avtalen, evt. samarbeid om andre programvareavtaler.
+
UiB har tegnet ny avtale som medfører at studenter og ansatte nå kan bruke programmet UiB maskin eller privat. Det kan bare benyttes i UiB reletert arbeid (ikke kommersiell bruk)
  
Tilgang til programvaren ivaretas av IT-avdelingen. Bruken av disse lisensene forutsetter kontakt med UiB-nett. På maskiner hjemme kan dette oppnås ved bruk av [http://it.uib.no/vpn VPN].
 
  
'''NB! Matlab kan bare installeres på maskiner som er eid av UiB.''' Vanlige privat maskiner kan med andre ord ikke få Matlab installert.
+
Mer informasjon kommer.
 
 
Ta kontakt med [http://bs.uib.no/ bs.uib.no] eller telefon (555) 84700 om du er interessert i å bruke nettverkslisensene på Matlab.
 
 
 
Ønskes bruk av Matlab utenfor UiB-nett, kan enkeltstående lisenser kjøpes fra MathWorks. Send e-post til [mailto:info-se@mathworks.com info-se@mathworks.com]  for oppdatert prisliste.
 
 
 
Vi har ikke tillatelse til å la studenter installere matlab på egne PC'er, f.eks. for hjemmebruk. Det er kun mulig hvis man kjøper en egen [http://www.mathworks.se/academia/student_version/ studentversjon eller studentdistribusjon].
 
 
 
{{BRA}}
 
  
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]

Revisjonen fra 17. jan. 2014 kl. 16:59

Produsent

MathWorks

Leverandør

MathWorks www.mathworks.se

Informasjon

UiB har tegnet ny avtale som medfører at studenter og ansatte nå kan bruke programmet på UiB maskin eller privat. Det kan bare benyttes i UiB reletert arbeid (ikke kommersiell bruk)


Mer informasjon kommer.