Diskusjon:Informasjon til forelesere


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Foreslår at vi kaller projektor for videokanon, slik som UA gjør på romoversikten (feks her)

Kurskonto

Foreslår at det nevnes spesifikt av PC-vakter ikke kan opprette kurskonto. Dette er det mange som ikke får med seg. Husker spesielt gjesteforelesere som forventer at vi PC-vakter skal ha klare kontoer for dem. Ser at det står nevt at UiB-ansatte kan opprette kurskonto, men det bør nevnes at PC-vakter ikke har mulighet til å opprette disse. PC-vakter kan heller ikke opprette midlertidige kontoer for trådløsnettet på UiB.

– Skulle akkurat til å foreslå dette. Trur det kan vere veldig greit å ha med, ettersom mange ikkje veit om det/trur at det er pc-vakten som står for det! Link til ein guide for korleis ein gjer dette: http://www.uib.no/persok/Sebra/Opprette_kurskonto.htm
Andreas Hadsel Opsvik 15. okt 2010 kl. 13:38 (UTC)

Noen mener det bør være med (grunnleggende) tips om PowerPoint (ikke for liten skrift, ikke mørk skrift på mørk bakgrunn, husk at fargene vil se annerledes ut på lerretet etc.). Jeg er litt skeptisk til om dette vil ta fokus bort fra hovedsaken, men vi får se på plassen. Kan også evt. henvise til en egen side på it.uib.no med slike tips. (Må bare lage den først....) --Magne Bergland 24. nov 2010 kl. 10:14 (UTC)

Andre temaer som har vært nevnt burde være med: Treg pålogging/oppstart/profil. Hvordankan man unngå at oppstarten blir treg? --Magne Bergland 24. nov 2010 kl. 12:53 (UTC)