Forskjell mellom versjoner av «Sette inn penger i Pullprint-systemet»

Fra IT-hjelp UiB
m (Låste Sette inn penger i Pullprint-systemet ([edit=sysop] (ubestemt) [move=sysop] (ubestemt)))
m
Linje 1: Linje 1:
Slik fyller du penger på utskriftskontoen din for bruk i [[Pullprint]]-systemet:  
+
Slik fyller du penger på utskriftskontoen din for bruk i [[Pullprint]]-systemet (NB! Du kan også fylle penger på kortet kontant på enkelte lokasjoner på UiB. Du finner dem[[https://it.uib.no/Pullprint#Payprint_.28for_studenter.29 her]]).
  
 
# Gå til http://payprint.uib.no (du må være på UIB-nettet for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via [[VPN]]).
 
# Gå til http://payprint.uib.no (du må være på UIB-nettet for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via [[VPN]]).

Revisjonen fra 25. aug. 2010 kl. 12:39

Slik fyller du penger på utskriftskontoen din for bruk i Pullprint-systemet (NB! Du kan også fylle penger på kortet kontant på enkelte lokasjoner på UiB. Du finner dem[her]).

 1. Gå til http://payprint.uib.no (du må være på UIB-nettet for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via VPN).
 2. Tast inn brukernavn og passord:
  Login.jpg

 3. Velg ePay
  Epay.jpg

 4. Tast inn ønsket beløp og klikk på Accept. NB! Man får ikke refundert ubrukt beløp. Det anbefales derfor ikke å overføre for store beløp til utskriftskontoen.
  Sum.jpg

 5. Tast inn kontopplysninger og klikk OK
  Krkort.jpg

 6. Det kommer opp en kvitteringsskjerm som bekrefter at transaksjonen er utført.
  Bekreft.jpg

Hvis noe går galt eller du har spørsmål, se Ofte stilte spørsmål om PullPrint eller kontakt IT-avdelingen via https://bs.uib.no. Notér ned transaksjonsnummeret (finnes på din kontoutskrift, på kvitteringsskjermen og i bekreftelsesmailen du får i etterkant), nøyaktig beløp og tidspunkt. Disse opplysningene gjør det lettere for oss å besvare henvendelsen.