Forskjell mellom versjoner av «Sette inn penger i Pullprint-systemet»

Fra IT-hjelp UiB
m
 
(87 mellomliggende revisjoner av 13 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Slik fyller du penger på utskriftskontoen din for bruk i [[Pullprint]]-systemet (NB! Du kan også fylle penger på kortet kontant på enkelte lokasjoner på UiB. Du finner dem[[https://it.uib.no/Pullprint#Payprint_.28for_studenter.29 her]]).
+
[https://hjelp.uib.no/solutions/open-knowledge-items/item/KI%201503/no/ Informasjon om dette finnes i UiBhjelp.]
 
 
# Gå til http://payprint.uib.no (du må være på UIB-nettet for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via [[VPN]]).
 
# Tast inn brukernavn og passord:<br/>[[Image:login.jpg]]<br/><br/>
 
# Velg ePay<br/>[[Image:epay.jpg|border]]<br/><br/>
 
# Tast inn ønsket beløp og klikk på Accept. NB! Man får ikke refundert ubrukt beløp. Det anbefales derfor ikke å overføre for store beløp til utskriftskontoen.<br/>[[Image:sum.jpg|border]]<br/><br/>
 
# Tast inn kontopplysninger og klikk OK<br/>[[Image:krkort.jpg|border]]<br/><br/>
 
# Det kommer opp en kvitteringsskjerm som bekrefter at transaksjonen er utført.<br/>[[Image:bekreft.jpg|border]]<br/><br/>
 
 
 
Hvis noe går galt eller du har spørsmål, se [[Ofte stilte spørsmål om PullPrint]] eller kontakt IT-avdelingen via https://bs.uib.no.
 
Notér ned transaksjonsnummeret (finnes på din kontoutskrift, på kvitteringsskjermen og i bekreftelsesmailen du får i etterkant), nøyaktig beløp og tidspunkt. Disse opplysningene gjør det lettere for oss å besvare henvendelsen.
 
{{WD}}
 
 
 
[[Kategori:Pullprint]]
 
[[Kategori:Bruksanvisninger]]
 

Nåværende revisjon fra 27. mai 2022 kl. 08:41