Ofte stilte spørsmål om lagring av data

Revisjon per 18. feb. 2010 kl. 18:11 av St06511 (diskusjon | bidrag) (Ny side: '''Spørsmål: Hvordan får jeg tilbake en fil jeg har slettet ved et uhell?''' Registrer i Issuetracker. Noter så mye info som mulig. Komplett sti til filen som ble slettet. For eksempel ...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Spørsmål: Hvordan får jeg tilbake en fil jeg har slettet ved et uhell? Registrer i Issuetracker. Noter så mye info som mulig. Komplett sti til filen som ble slettet. For eksempel o:\prosjekt_304\mars2003\viktig01.doc. Når filen ble laget/ sist lagret etc. Det er også fint å få vite hvilken dato vi skal restore fra, en fil kan være korrupt, restore fra siste backup er ikke alltid tilstrekkelig. (Backup kjøres hver natt.) Tildel sak til klientdrift.

Et par ting for raskere behandling av restore av filer : Husk at filer på UNIX-servere restores av administrator på UNIX-maskiner og filer på Windows servere av adminstratorer på Windowsserver. Backupansvarlige har i utgangspunktet ikke rettigheter til å restore filer (de har ikke skrivetilgang på serverne). Fordel derfor saker i Issuetracker direkte til serveradministratorer dersom dere kan det.