Forskjell mellom versjoner av «Matlab»

Fra IT-hjelp UiB
m
(Erstatter siden med «[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=43c7a10e4c6f47d2b832f833002ca088 Informasjon om dette finnes nå i Uibhjelp.]»)
Tagg: Erstattet
 
(18 mellomliggende revisjoner av 6 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
[[en:Matlab]]
+
[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=43c7a10e4c6f47d2b832f833002ca088 Informasjon om dette finnes nå i Uibhjelp.]
== Produsent ==
 
 
 
MathWorks
 
==Leverandør==
 
MathWorks
 
[http://www.mathworks.se/ www.mathworks.se]
 
 
 
==Informasjon==
 
Universitetet i Bergen har tilsammen 150 samtidige nettverkslisenser på Matlab på Unix-og Windows-maskiner (50 lisenser på en del tilleggsverktøy - "Toolboxes"). Matlab-avtalen betales foreløpig av Matematisk-Naturvitenskapelig fakultet. Etter at vi har fått en oversikt over bruk, tas det forbehold om at det vil vurderes å komme fram til en rimelig fordelingsnøkkel for betaling av avtalen, evt. samarbeid om andre programvareavtaler.
 
 
 
Tilgang til programvaren ivaretas av IT-avdelingen. Bruken av disse lisensene forutsetter kontakt med UiB-nett. På maskiner hjemme kan dette oppnås ved bruk av [http://it.uib.no/vpn VPN].
 
 
 
'''NB! Matlab kan bare installeres på maskiner som er eid av UiB.''' Vanlige privat maskiner kan med andre ord ikke få Matlab installert.
 
 
 
Ta kontakt med [http://bs.uib.no/ bs.uib.no] eller telefon (555) 84700 om du er interessert i å bruke nettverkslisensene på Matlab.
 
 
 
Ønskes bruk av Matlab utenfor UiB-nett, kan enkeltstående lisenser kjøpes fra MathWorks. Send e-post til [mailto:info-se@mathworks.com info-se@mathworks.com]  for oppdatert prisliste.
 
 
 
Vi har ikke tillatelse til å la studenter installere matlab på egne PC'er, f.eks. for hjemmebruk. Det er kun mulig hvis man kjøper en egen [http://www.mathworks.se/academia/student_version/ studentversjon eller studentdistribusjon].
 
 
 
{{BRA}}
 
 
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 
[[Kategori:Linuxprogramvare]]
 
[[Kategori:Macprogramvare]]
 
[[Kategori:Sitelisensprogramvare]]
 
[[Kategori:Statistikk- og matematikkprogramvare]]
 
[[Kategori:Flytendelisens (lisensserver)]]
 

Nåværende revisjon fra 7. feb. 2022 kl. 14:28