Forskjell mellom versjoner av «BluStar agent»

Fra ithjelp
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 11: Linje 11:
  
  
== Bruk av BluStar-agenten ==
+
== Bruk av BluStar-agenten og Desktop Manager==
  
 
[[Medium:Innforing i Blustar.pdf|Du kan lese mer om Blustar-programmet i denne veiledningen]]. Håndtering av samtaler og saksbehandling med skjermbilder.
 
[[Medium:Innforing i Blustar.pdf|Du kan lese mer om Blustar-programmet i denne veiledningen]]. Håndtering av samtaler og saksbehandling med skjermbilder.
 
+
[[Medium:Desktopmanager.pdf|Veiledning for Desktop Manager]]. Mange bruker fremdeles Desktop Manager, som er et eldre program som har mye av den samme funksjonaliteten som BluStar Agent.
 
 
 
== Solidus eCare ==
 
== Solidus eCare ==
  

Revisjonen fra 20. nov. 2013 kl. 12:13

Informasjon.gif Under utvikling! Denne siden er under utvikling og ble sist oppdatert 20.11.2013 av Sbi041 . Artikkelen kan eksistere på engelsk. Se etter en språklenke i menyen til venstre.

Hva er BluStar agent?

BluStar agent er et program som kjøres på din PC og kobler deg til Solidus køordningssystemet.

Blustar.png

Pålogging

Det finnes flere måter å logge på BluStar-agenten, avhengig av om man skal bruke den sammen med et fysisk telefonappart eller ikke. Mer info om dette kommer i dette avsnittet.


Bruk av BluStar-agenten og Desktop Manager

Du kan lese mer om Blustar-programmet i denne veiledningen. Håndtering av samtaler og saksbehandling med skjermbilder. Veiledning for Desktop Manager. Mange bruker fremdeles Desktop Manager, som er et eldre program som har mye av den samme funksjonaliteten som BluStar Agent.

Solidus eCare

Solidus eCare er et callcenter-system for å organisere innkommende telefonsamtaler. Når man ringer et telefonnummer som håndteres av Solidus vil systemet sende innringer gjennom et forhåndsdefinert sett av regler (f eks menyvalg, talemeldinger osv) og deretter over til en saksbehandler eller i kø dersom ingen er ledige i øyeblikket. BluStar Agent er en del av programvaren som følger med dette systemet.


Se også: