Oppgradering av wiki'en er nå i gang. En bør unngå å gjøre endringer inntil oppgraderingen er ferdig. Mvh IT avdelingen - 15. april 2021

Videokonferanserom

Fra ithjelp
Revisjon per 14. apr. 2016 kl. 15:41 av Nmabs (diskusjon | bidrag)
Hopp til: navigasjon, søk


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Rom driftet av IT-avdelingen:

På hvert enkelt av vevsidene for disse rommene ligger det informasjon om hvordan eksterne kobler seg til for å delta i møte med deg.

Bestilling av et rom:

Fra 14. april må man bruke Outlook/Exchange for å bestille disse rommene (de kan søkes opp med "video"). Husk at du må legge rommet til som _deltaker_ i møtet, ikke bare redigere møtested - møtestedet kommer automatisk inn når rommet legges til. Husk å bruke planleggeren for å sjekke at rommet faktisk er ledig.

Vevtjenesten tms.uib.no / videokonferanse.uib.no vil etter dette ikke fungere for booking.

Veiledning til booking

Klikk her for illustrert guide.

Ved bestilling må du oppgi navnet på den som skal bruke rommet på UiB og telefonnummer. Dette gjøres i tittelfeltet for møtet under bestillingen. Bruker av rommet bør ta med seg bekreftelsen man får på e-post etter at man har bestilt et rom. Dette er greit å ha med dersom noen andre har tatt i bruk rommet uten å ha bestilt på forhånd.


Ansatte ved UiB har tilgang til rommene med sitt nøkkelkort/kode mellom kl 0700 og 2000 mandag-fredag. Vi anbefaler førstegangsbrukere av rommene å sjekke ut at du har tilgang i god tid før konferansen starter. Dersom du av en eller annen grunn ikke har tilgang må du kontakte kortsenteret.


For konferanser utenom tidene over må man avtale å låne eget nøkkelkort på IT-avdelingen. Vi regner med at bruk av rommene normalt kan foregå ved selvbetjening. Dersom man trenger veiledning på forhånd eller brukerstøtte under konferansen, må IT-assistenten på aktuelt område kontaktes (se kontaktinformasjon på siden for det aktuelle rommet). Brukerens enhet må dekke eventuell overtidskostand ved støtte utenom arbeidstid.

Se også

Webkonferanse

Skille mellom videokonferanse og webkonferanse

Elektronisk sanntidskommunikasjon