Vanlige spørsmål om Office 365

Revisjon per 10. aug. 2015 kl. 15:05 av Edmmb (diskusjon | bidrag) (Ny side: ===Hva er Office 365?=== Microsoft Office 365 er en tjeneste som omfatter tilgang til Office-programmer som er aktivert over Internett (skytjenester), i tillegg til lagringsplass på n...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Hva er Office 365?

Microsoft Office 365 er en tjeneste som omfatter tilgang til Office-programmer som er aktivert over Internett (skytjenester), i tillegg til lagringsplass på nettet med OneDrive.

I tillegg inneholder Office 365 skrivebordsversjonene av de nyeste Office-programmene, som brukere kan installere på flere datamaskiner og enheter. De programmene som inngår i UiBs variant er inkluderer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher og Access. Du kan installere programmene på flere enheter, inkludert PC, Mac, Android-nettbrett, Android-telefoner, iPad og iPhone. Når du har et aktivt Office 365-abonnement som inkluderer skrivebordsversjonen av Office, har du alltid den nyeste versjonen av Office-programmene tilgjengelig.

Merk at UiBs variant av Office 365 ikke omfatter alle tjenester som finnes i andre varianter av pakke. Du får bl.a. ikke e-post og kalender som en del av Office 365

Hvem kan bruke Office 365?

Hva er OneDrive?

Hvordan får jeg Office 365?

Hvordan kommer jeg i gang med å bruke det?

Hvorfor er ikke Outlook/e-post/kalender med i Office 365?

Er filene mine sikre i Office 365?

Bør jeg lagre filene mine i Office 365 eller på mitt område på UiB?

Må jeg bruke Office 365?

Utleverer UiB oipplysninger om meg til Microsoft?