Forskjell mellom versjoner av «UNINETT FileSender»

(Engelsk side er no på plass :))
(Kort om forskjell på bruk av vedlegg.uib.no og FileSender.)
Linje 11: Linje 11:
  
  
[https://tjinfo.uib.no/vedlegg Vedlegg.uib.no] er en lignende tjeneste fra UiBs IT-avdeling. Denne kan fortsatt brukes, om den dekker dine behov bedre eller du rett og slett foretrekker den.
+
[https://tjinfo.uib.no/vedlegg Vedlegg.uib.no] er en lignende tjeneste fra UiBs IT-avdeling. Denne kan fortsatt brukes, om den dekker dine behov bedre eller du rett og slett foretrekker den. En vesentlig forskjell er at i FileSender skriver og sender du e-postmeldingen direkte fra denne tjenesten, mens i vedlegg.uib.no får du en nettadresse som du for eksempel kan sende på e-post.
  
 
{{SIS}}[[en:UNINETT FileSender]]
 
{{SIS}}[[en:UNINETT FileSender]]
  
 
[[Kategori:Filtjenester]]
 
[[Kategori:Filtjenester]]

Revisjonen fra 28. aug. 2013 kl. 11:57

Har du behov for å dele store filer med personer utenfor din enhet på universitetet, vil trolig tjenesten UNINETT FilseSender kunne hjelpe deg. Du kan laste opp filer som du kan gjøre tilgjengelig for de du selv bestemmer. Du kan også gi andre mulighet til å laste opp en fil til deg via "guest voucher".

UiB abonnerer på tjenesten via Feide, så alle ved UiB som har Feide-konto (studenter/ansatte) kan bruke tjenesten så lenge kontoen er aktiv.

Les mer om FileSender på UNINETTs sider

Merk at denne tjenesten ikke skal brukes til å sende til e-postlister.


Gå direkte til UNINETT Filesender


Vedlegg.uib.no er en lignende tjeneste fra UiBs IT-avdeling. Denne kan fortsatt brukes, om den dekker dine behov bedre eller du rett og slett foretrekker den. En vesentlig forskjell er at i FileSender skriver og sender du e-postmeldingen direkte fra denne tjenesten, mens i vedlegg.uib.no får du en nettadresse som du for eksempel kan sende på e-post.