Thunderbird

Fra IT-hjelp UiB
Revisjon per 15. mar. 2010 kl. 11:44 av St06511 (diskusjon | bidrag)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?


Mozilla Thunderbird er en gratis e-post- og nyhetsklient som er utviklet av Mozilla Foundation etter samme modell som Mozilla Firefox. Programmet er en del av standardpakken av programvare som installeres på alle PCer (Linux og Windows) som driftes av IT-avdelingen. På driftede maskiner er Thunderbird ferdig konfigurert. Alle nye brukere ved UIB har Thunderbird som standard e-postklient. Per i dag har vi ingen støtte for kalenderfunksjonalitet i Thunderbird.


Vanlige problemer

Under Ofte stilte spørsmål om e-post vil du finne svar på en del problemstillinger som dreier seg om Thunderbird og e-post.


Oppsett av Thunderbird på privat maskin

Siden Konfigurasjon av Thunderbird vil gi deg informasjon om hvordan du kan sette opp Thunderbird på hjemmemaskin eller annen PC som ikke er driftet av IT-avdelingen. Konfigurasjon av Thunderbird 3

Laste ned Thunderbird

Thunderbird er altså gratis, og kan lastes ned her: http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ It-avdelingen oppdaterer Thunderbird på driftede maskiner jevnlig, så du trenger kun å laste det ned til privat maskin.