Forskjell mellom versjoner av «Silverlight»

(Ny side: [http://Silverlight.net Silverlight] er et innstikksprodukt fra Microsoft for visning av rikt innhold i nettlesere. Det finnes en Microsoft-støttet utgave for Linux/Unix - [http://www.mono…)
 
(Installasjon på Linux)
 
Linje 2: Linje 2:
  
 
== Installasjon på Linux ==
 
== Installasjon på Linux ==
Gå til [http://www.go-mono.com/moonlight/ nedlastingssiden] og trykk på ''install''. Følg instruksjonene. Du vil også få opp en boks etter omstart av Firefox hvor du blir bedt om å installere ''codecs''. Godta og installer disse også.
+
Åpne [http://www.go-mono.com/moonlight/ nedlastingssiden] i Firefox og trykk på ''install''. Følg instruksjonene. Du vil også få opp en boks etter omstart av Firefox hvor du blir bedt om å installere ''codecs''. Godta og installer disse også.
  
 
== Ytterligere informasjon ==
 
== Ytterligere informasjon ==

Nåværende revisjon fra 13. jan. 2011 kl. 14:45

Silverlight er et innstikksprodukt fra Microsoft for visning av rikt innhold i nettlesere. Det finnes en Microsoft-støttet utgave for Linux/Unix - Moonlight.

Installasjon på Linux

Åpne nedlastingssiden i Firefox og trykk på install. Følg instruksjonene. Du vil også få opp en boks etter omstart av Firefox hvor du blir bedt om å installere codecs. Godta og installer disse også.

Ytterligere informasjon