Forskjell mellom versjoner av «Sak.uib.no»

Linje 16: Linje 16:
  
 
* [[Prosjekt.uib.no - bruksanvisning]] er en bruksrettet veiledning
 
* [[Prosjekt.uib.no - bruksanvisning]] er en bruksrettet veiledning
* [[Prosjekt.uib.no - admin]] beskriver administrasjon av prosjekter og instillinger for prosjektledere og systemansvarlige
+
* [[Prosjekt.uib.no - administrasjon av prosjekter]] beskriver administrasjon av prosjekter og instillinger for prosjektledere og systemansvarlige
  
* [[Prosjekt.uib.no-roller]] beskriver rollene brukere kan tildeles (noe utdatert ..)
+
* [[Prosjekt.uib.no - roller]] beskriver rollene brukere kan tildeles (noe utdatert ..)
  
 
== Referanser ==
 
== Referanser ==

Revisjonen fra 3. aug. 2011 kl. 13:52

Informasjon.gif Under utvikling! Denne siden er under utvikling og ble sist oppdatert 3.08.2011 av Cdo021 . Artikkelen kan eksistere på engelsk. Se etter en språklenke i menyen til venstre.

Hva er prosjekt.uib.no?

Prosjekt.uib.no er er et nettbasert verktøy for prosjekt og ressursstyring. Verktøyet er en installasjon av Redmine som er tilgjengelig som åpen kildekode med GPLv2-lisens.

Tjenesten er tilgjengelig for alle enheter, ansatte og studenter ved UiB og vedlikeholdes av IT-avdelingen. For å logge på kan man benytte samme passord som ved innlogging på maskin.

IT-avdelingen ved UiB benytter selv Prosjekt.uib.no til flere av sine prosjekter og mange av disse er åpne med lesetilgang for alle på UiB. Er du interessert i arbeidet ved IT-avdelingen vil denne åpenheten kunne gi deg et godt innblikk.

Opprette egne prosjekt

For å opprette egne prosjekt melder du inn en sak til BRITA på https://bs.uib.no som forklarer behovet.

Dokumentasjon

Referanser