Forskjell mellom versjoner av «NyNo»

m
Linje 1: Linje 1:
{{Trenger gjennomgang}}
+
NyNo er programvare for oversetting av tekster fra bokmål til nynorsk.  IT-avdelingen  har kjøpt inn noen lisenser for videre distribusjon til enheter ved  UiB. Programmet kan installeres via installasjonspakke på Windows-maskiner driftet  av IT-avdelingen.  Lisens (bruksrett) for en maskin koster kr 700, som internfaktureres.
{{Kort side}}
 
  
NyNo er programvare for oversetting av tekster fra bokmål til nynorsk. IT-avdelingen har kjøpt inn noen lisenser for videre distribusjon til enheter ved UiB. Programmet kan installeres via installasjonspakke på Windows-maskiner driftet av IT-avdelingen. Lisens (bruksrett) for en maskin koster kr 700, som internfaktureres. Er dette noe for deg, kontakt BRITA på [https://bs.uib.no/ bs.uib.no] eller tlf (555) 84700.
+
== Produsent ==
 +
[http://www.nynodata.no/  Nynodata]
 +
 
 +
==Leverandør==
 +
[https://bs.uib.no/ IT-avdelingen, UiB]
 +
 
 +
==Bestilling==
 +
kontakt BRITA på [https://bs.uib.no/ bs.uib.no] eller tlf (555) 84700.
  
 
[[Kategori:Kontorstøtteprogramvare]]
 
[[Kategori:Kontorstøtteprogramvare]]
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]

Revisjonen fra 3. mar. 2010 kl. 00:10

NyNo er programvare for oversetting av tekster fra bokmål til nynorsk. IT-avdelingen har kjøpt inn noen lisenser for videre distribusjon til enheter ved UiB. Programmet kan installeres via installasjonspakke på Windows-maskiner driftet av IT-avdelingen. Lisens (bruksrett) for en maskin koster kr 700, som internfaktureres.

Produsent

Nynodata

Leverandør

IT-avdelingen, UiB

Bestilling

kontakt BRITA på bs.uib.no eller tlf (555) 84700.