Nullstilling av nettverksintillinger på Mac OS X

Revisjon per 16. okt. 2012 kl. 13:58 av Wsa090 (diskusjon | bidrag)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Dette er en guide på hvordan man nullstiller og gjenoppretter nettverksinnstillingene til fabrikkformat. Dette innebærter at alle nettverksinnstillinger vil bli slettet, og det inkluderer ulike oppsett av trådløse nettverk inkludert VPN. Det anbefales grunnleggende kunnskaper innen data samt at en vet hvordan nettverk settes opp igjen etterpå.

Først og fremst er det nødvendig å lokalisere følgende mappe: "/Library/Preferences/SystemConfiguration/"

Det gjøres på følgende måte:

1. Åpne opp "Maskin" gjennom finder.

Nullstill1.png

2.