Forskjell mellom versjoner av «Nullstilling av nettverksintillinger på Mac OS X»

(Ny side: Dette er en guide på hvordan man nullstiller og gjenoppretter nettverksinnstillingene til fabrikkformat. Dette innebærter at '''alle nettverksinnstillinger vil bli slettet''', og det inkl…)
 
Linje 5: Linje 5:
  
 
Det gjøres på følgende måte:
 
Det gjøres på følgende måte:
1. [[Fil:nullstill1.png]]
+
 
 +
1. Åpne opp "Maskin" gjennom finder.
 +
 
 +
[[Fil:nullstill1.png]]
 +
 
 +
2.

Revisjonen fra 16. okt. 2012 kl. 13:58

Dette er en guide på hvordan man nullstiller og gjenoppretter nettverksinnstillingene til fabrikkformat. Dette innebærter at alle nettverksinnstillinger vil bli slettet, og det inkluderer ulike oppsett av trådløse nettverk inkludert VPN. Det anbefales grunnleggende kunnskaper innen data samt at en vet hvordan nettverk settes opp igjen etterpå.

Først og fremst er det nødvendig å lokalisere følgende mappe: "/Library/Preferences/SystemConfiguration/"

Det gjøres på følgende måte:

1. Åpne opp "Maskin" gjennom finder.

Nullstill1.png

2.