Mitt Telenor-appen

Revisjon per 15. jul. 2013 kl. 15:49 av Edpjm (diskusjon | bidrag) (Opprettet side med info basert på Netcoms nettsider og e-post)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Vanlig telefonbruk og meldinger

Norske ringepriser i Norden

UiBs mobilabonnementer er Bedrift fastpris hos NetCom. Dette innebærer at ringeprisene i hele Norden er de samme som i Norge. I praksis betyr dette at du ringer med norske priser både til og fra de nordiske landene (Sverige, Danmark, Finland og Island). Mottak av samtaler koster heller ikke noe, slik som i Norge. De inkluderte ringeminuttene i abonnementet gjelder også i Norden, noe som vil holde for de fleste. Prisene gjelder uavhengig av hvilket mobilnett du er tilkoblet i de aktuelle landene.

SMS og MMS

Inkluderte SMS eller MMS i abonnementet gjelder ikke i utlandet. I Norden koster det 60 øre å sende SMS. MMS koster 3,36 å sende og 2,00 å motta. Se prisliste for alle land.

UiB-interne samtaler og trådløs familie

Samtaler internt mellom UiB-telefoner er normalt inkludert i abonnementet, men i utlandet gjelder ikke dette. I Norden trekkes dette fra inkluderte ringeminutter. Det samme gjelder for de som har abonnementet inkludert i en avtale for "Trådløs familie" hos Netcom.


Internettbruk

Lavere surfepriser fra 1. juli 2013

Fra og med 1. juli 2013 er NetComs pris for datatrafikk redusert med 35 % i EU, EØS, Sveits og Russland. Gjeldende pris er dermed kr 3,39 per MB.

NetCom har laget anslag for hva ulike typer internettbruk på mobilen betyr i praksis: Hvor mye er en megabyte?

Kostnadskontroll

Bedriftsabonnement inkluderer 50 MB per dag. Du vil automatisk bli varslet per SMS når 80% av beløpsgrensen er nådd, og motta ytterligere en SMS når grensen er nådd. Her vil du også få en beskrivelse av hvordan du kan øke grensen.


Mer informasjon

Mer informasjon rundt bruk av mobilen i utlandet finner du her:

https://netcom.no/utland-bedrift