Mitt Telenor-appen

Revisjon per 16. jul. 2013 kl. 10:30 av Edpjm (diskusjon | bidrag) (Litt justeringer (overskrifter, formuleringer, litt mer info og lenker))


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Ringe

Norske ringepriser i Norden

UiBs mobilabonnementer er NetCom Bedrift Fastpris. Dette innebærer at ringeprisene i hele Norden er de samme som i Norge. Du ringer altså med norske priser både til og fra de nordiske landene (Sverige, Danmark, Finland og Island). Mottak av samtaler koster heller ikke noe, på samme måte som i Norge. De inkluderte ringeminuttene i abonnementet gjelder også i Norden, noe som vil holde for de fleste. Prisene gjelder uavhengig av hvilket mobilnett du er tilkoblet i de aktuelle landene.

UiB-interne samtaler og Trådløs Familie

Samtaler internt mellom UiB-telefoner er normalt inkludert i abonnementet, men dette gjelder ikke i utlandet . I Norden trekkes dette fra inkluderte ringeminutter. NetCom Trådløs Familie gjelder heller ikke i utlandet.

Meldinger

Inkluderte SMS eller MMS i abonnementet gjelder ikke i utlandet. I Norden koster det 60 øre å sende SMS per juli 2013. MMS koster 3,36 kroner å sende og kr 2,00 å motta. Se oppdatert prisliste for alle land.


Internettbruk

Lavere surfepriser fra 1. juli 2013

Fra og med 1. juli 2013 er NetComs pris for datatrafikk redusert med 35 prosent i EU, EØS, Sveits og Russland. Gjeldende pris er dermed kr. 3,39 per MB.

Hvor mye bruker jeg?

NetCom har laget anslag for hva ulike typer internettbruk på mobilen betyr i praksis: Hvor mye er en megabyte?

Om du logger inn på [1] kan du sjekke ditt eget forbruk i inneværende periode, samt tidligere faktura med abonnementinformasjon.

Kostnadskontroll

Bedriftsabonnement inkluderer 50 MB per døgn (kalenderdag). Du vil automatisk bli varslet per SMS når 80% av beløpsgrensen er nådd, og motta ytterligere en SMS når grensen er nådd. Her vil du også få en beskrivelse av hvordan du kan øke grensen.


Mer informasjon

Mer informasjon rundt bruk av mobilen i utlandet finner du her:

https://netcom.no/utland-bedrift

Priser og vilkår for bruk i Norge ligger inntil videre på Intranett (som legges ned i august 2013).