Forskjell mellom versjoner av «Microsoft Visio»

m (Ooops, var visst litt lett på avtrykkeren... Fullfører kategorisering! :))
(Bestilling: endre navn på leverandør)
Linje 13: Linje 13:
 
==Bestilling==
 
==Bestilling==
  
Microsoft Visio er en del av Office-familien til Microsoft, men er '''ikke''' inkludert i campus-avtalen. Det betyr at om du skal få installert programmet, må enheten inneha en lisens for aktuell versjon av programmet. Slik lisens kan bestilles hos [[Inmeta Licensing]] av bestillingsperson ved din enhet.
+
Microsoft Visio er en del av Office-familien til Microsoft, men er '''ikke''' inkludert i campus-avtalen. Det betyr at om du skal få installert programmet, må enheten inneha en lisens for aktuell versjon av programmet. Slik lisens kan bestilles hos [[Inmeta Licensing|Inmeta Crayon]] av bestillingsperson ved din enhet.
  
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 
[[Kategori:Programvare med innkjøpsavtale]]
 
[[Kategori:Programvare med innkjøpsavtale]]
 
[[Kategori:Designprogramvare]]
 
[[Kategori:Designprogramvare]]

Revisjonen fra 27. jun. 2012 kl. 11:09


Microsoft Visio er programvare for å lage vektorbaserte diagrammer, som for eksempel organisasjonskart, tankekart, prosesskart, byggekart, flytdiagrammer, tidslinjer, osv. For å få installert programmet, må din enhet eie en lisens for aktuell versjon.

Produsent

Microsoft


Leverandør

Inmeta Licensing


Bestilling

Microsoft Visio er en del av Office-familien til Microsoft, men er ikke inkludert i campus-avtalen. Det betyr at om du skal få installert programmet, må enheten inneha en lisens for aktuell versjon av programmet. Slik lisens kan bestilles hos Inmeta Crayon av bestillingsperson ved din enhet.