Forskjell mellom versjoner av «Microsoft 365»

Linje 1: Linje 1:
Office 365 gir deg mulighet til å installere Office-produkter hjemme på din private PC. Du kan lagre filene dine i [[OneDrive]] og dermed ha de tilgjenglig på mobil, i nettleser og på andre PC-er.  
+
Office 365 gir deg mulighet til å installere Office-produkter hjemme på din private PC. Du kan lagre filene dine i [[OneDrive]] og dermed ha de tilgjenglig på alle dine enheter. Du kan samarbeide med andre ved hjelp av samskriving i Word og enkelt dele filer tvers av faktultet og med andre eksterne som har Office365. Office 365 er gratis og tilgjengelig for alle studenter og blir snart tilgjengelig også for ansatte.
  
er muligheter for tekstbehandling, fillagring og samarbeid - i skyen. Dette betyr at du kan logge på mobilen, pc-en hjemme eller på jobb, og ha tilgang filer
+
''Merk at skytjenester som Microsoft OneDrive ikke vurderes som sikre lagringssteder for sensitiv informasjon! Pass på at du ikke lagrer sensitiv informasjon i skyen med Office 365. Se også [[Skytjenester]].''
Office 365 er tilgjengelig for alle studenter
 
  
gir tekstbehandling, lagringsplass og samhandlingstjenester. Du får tilgang til dette som en skytjeneste og som programmer du kan laste ned og installere på din Windows-PC eller Mac (Word, Excel, PowerPoint med flere).
 
  
Skytjenesten kan du bruke på en hvilken som helst datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Her får du tilgang til rikelig lagringsplass i Microsoft OneDrive og funksjoner for redigering og samhandling. Du kan bl.a. dele dokumenter med andre og samarbeide om redigering av dokumenter.
+
[[fil:LoggPåOffice365.png|200px|link=http://office365.uib.no|alt="LOGG PÅ OFFICE 365"]]
  
'''Merk at skytjenester som Microsoft OneDrive ikke vurderes som sikre lagringssteder for sensitiv informasjon! Pass på at du ikke lagrer sensitiv informasjon i skyen med Office 365. Se også [[Skytjenester]].''' Etter at du slutter som student/ansatt, vil data du har lagret i OneDrive gjennom Office 365 bli slettet. Du kan eventuelt velge å videreføre abonnementet privat.
 
 
[[fil:LoggPåOffice365.png|200px|link=http://office365.uib.no|alt="LOGG PÅ OFFICE 365"]]
 
  
 
'''Logg på med brukernavn@student.uib.no''' for studenter (''brukernavn@uib.no'' for ansatte)
 
'''Logg på med brukernavn@student.uib.no''' for studenter (''brukernavn@uib.no'' for ansatte)

Revisjonen fra 21. sep. 2017 kl. 18:52

Office 365 gir deg mulighet til å installere Office-produkter hjemme på din private PC. Du kan lagre filene dine i OneDrive og dermed ha de tilgjenglig på alle dine enheter. Du kan samarbeide med andre ved hjelp av samskriving i Word og enkelt dele filer på tvers av faktultet og med andre eksterne som har Office365. Office 365 er gratis og tilgjengelig for alle studenter og blir snart tilgjengelig også for ansatte.

Merk at skytjenester som Microsoft OneDrive ikke vurderes som sikre lagringssteder for sensitiv informasjon! Pass på at du ikke lagrer sensitiv informasjon i skyen med Office 365. Se også Skytjenester.


"LOGG PÅ OFFICE 365"


Logg på med brukernavn@student.uib.no for studenter (brukernavn@uib.no for ansatte)

Se også: