Labview

Revisjon per 26. jan. 2010 kl. 20:25 av St01368 (diskusjon | bidrag) (Ny side: {{Trenger gjennomgang}} Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har sitelisens på Labview noe som vil si at alle som er tilknyttet dette fakultetet kan bruke dette programmet. Det er ...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?


Viktig melding.gif Trenger gjennomgang Denne artikkelen trenger muligens oppdateringer og/eller endringer.

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har sitelisens på Labview noe som vil si at alle som er tilknyttet dette fakultetet kan bruke dette programmet. Det er dessverre ikke mulig å distribuere dette programmet til windowsklientdriftede pc-er ved UiB. Derfor må disse installasjonen gjøres manuelt. Linuxklienter kan få dette installert ved henvendelse til brukerstøtte.

Ansatte ved mat nat kan installere Labview på privat PC til jobbrelatert bruk. Studenter har dessverre ikke adgang til å installere på sine private PC'er. De kan evt. laste ned Labview fra National Instruments hjemmeside og kjøre denne som demo gratis i 30 dager.

For installasjon eller tilgang til installasjonsmediet/lisensfil kan en opprette en sak på https://bs.uib.no/ eller ringe brukerstøtten på 555 84700.