Forskjell mellom versjoner av «Labview»

Fra IT-hjelp UiB
(fjernet sitelisens kategori)
Linje 8: Linje 8:
  
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 +
[[Kategori:Lisensiert programvare]]
 
[[Kategori:Linuxprogramvare]]
 
[[Kategori:Linuxprogramvare]]
 
[[Kategori:Statistikk- og matematikkprogramvare]]
 
[[Kategori:Statistikk- og matematikkprogramvare]]

Revisjonen fra 5. des. 2012 kl. 13:06

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har sitelisens på LabVIEW noe som vil si at alle som er tilknyttet dette fakultetet kan bruke dette programmet. Det er dessverre ikke mulig å distribuere dette programmet til windowsklientdriftede pc-er ved UiB. Derfor må disse installasjonen gjøres manuelt. Linuxklienter kan få dette installert ved henvendelse til brukerstøtte.

Ansatte ved mat nat kan installere LabVIEW på privat PC til jobbrelatert bruk. I tillegg til at en trenger en egen kode må hver installasjon registreres online for at den skal virke i mer enn 30 dager. Studenter kan også installere på sin private PC til studierelatert bruk etter avtale med Rachid Maad. Studenter kan evt. laste ned LabVIEW fra National Instruments hjemmeside og kjøre denne som demo gratis i 30 dager eller kjøpe boken LabVIEW 2009 Student Edition som inkludere programvare-DVD og lisens.

For installasjon eller tilgang til installasjonsmediet/lisensfil kan en opprette en sak på https://bs.uib.no/ eller ringe brukerstøtten på 555 84700.