Lab-IT prosjektet

Revisjon per 21. nov. 2016 kl. 10:26 av Ihu041 (diskusjon | bidrag)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Lab-IT.jpg

Illustrasjon: Colourbox

Nesten alt lab-utstyr blir i dag levert med en PC tilkoblet - dette PC-utstyret blir betraktet som fagnær IT. IT-avdelingen tilbyr lite eller ingen tilrettelagt infrastruktur, og ingen brukerstøtte på dette utstyret. Det er et stort gap mellom det IT-avdelingen tilbyr, og det fagmiljøene både ønsker og har behov for. Med bakgrunn i dette er det startet et prosjekt som skal foreslå en mer sikker, brukervennlig og skalerbar infrastruktur/tjeneste for Lab-IT.


For å sikre en best mulig løsning ønsker vi innspill fra personer som bruker instrument- og lab-PC. Vi trenger å høre om behov, ønsker, erfaringer og forventninger.


Presentasjon - Vi ønsker tilbakemeldinger

Basert på innspill både fra brukere og IT-avdeling har prosjektgruppen utarbeidet utkast til løsninger for Lab-IT. Vi ønsker å presentere utkastet nå og få tilbakemeldinger om vi er på rett vei. Det gjenstår fremdeles mange praktiske og tekniske detaljer før arbeidet er ferdig.

Prosjektgruppen arrangerer tre møter:

  • Tirsdag 22. november klokken 10.00 på VilVite, Konferanserom B (kart: http://bit.ly/2fjIX8o)
  • Onsdag 23. november klokken 12.30 i Realfagsbygget, Møterom 1 (UA13B) (kart: http://bit.ly/2fjGXNI)
  • Fredag 2. desember klokken 13:00 Årstad (MOF) lokale ikke bestemt.

Møtene er åpne og alle som vil delta er hjertelig velkommen. Det blir anledning til å stille spørsmål og komme med råd og forslag.


Ønsker du flere opplysninger, har du spørsmål eller ønsker du å gi oss tilbakemeldinger er det bare å ta kontakt med prosjektgruppen. Send en epost til mailto:irene.husa@uib.no og merk den med Lab-IT

Prosjektleder:

Prosjektgruppen:

  • Laila Langesæter (IT-avdelingen)
  • Kristian C. Botnen (IT-avdelingen)
  • Trygve Knag (Institutt for geovitenskap)
  • Kjetil Vedelden Heitmann (Institutt for fysikk og teknologi)