Instrument-PC (lab-PC)

Revisjon per 26. sep. 2016 kl. 08:34 av Ihu041 (diskusjon | bidrag)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Ønsker du å bestille eller ønsker du mer informasjon om denne tjenesten kan du opprette en sak på http://bs.uib.no

Tilbud om installasjon og drift

IT-avdelingen tilbyr installasjon og drift av instrument- / lab-PC. IT-avdelingen installerer operativsystem, og ønsket standard programvare. Instituttet, eller enheten installerer selv spesialprogramvare og eventuelle koblinger til instrumenter. [Beskrivelse av tjenesten installasjon og drift av klientmaskin ]

Begrenset nettverk

Vi tilbyr begrenset nettverk for instrument- / LAB-PC som ikke er satt opp av IT-avdelingen. På grunn av sikkerheten er begrenset nettverk er strengt konfigurert og utstyret har i utgangspunktet ikke tilgang til Internett.

Sikkerhetskopi av instrument-PC (lab-PC)

Dette inkluderer ikke klient driftete instrument- / lab-PC også

Flere institutter har instrument- / lab-PC som har spesielle oppsett og som det kan være vanskelig å reinstallere og sette dem opp på nytt. Denne type IT-utstyr er det som regel lokal-IT sitt ansvar å drifte og å drive brukerstøtte på.

IT-Avdelingen har infrastruktur og verktøy til å ta image (kopi) av harddisker og vi tilbyr denne tjenesten til de institutter som har dette behovet.

Vær oppmerksom på:

  • Det er ikke sikkert at vi klarer å ta image (kopi) av alle lab-/instrument-pc.
  • Det er heller ikke sikkert at vi klarer å ta restore (gjenskape) fra image(kopi) på alle lab-/instrument-pc.

Har dere instrument- / LAB-PC med spesielt oppsett som dere ønsker kopi av eller dere ønsker med informasjon så kan dere melde inn en sak i Issue-Tracer [1]