Forskjell mellom versjoner av «Innkjøpsveiledning for AV-utstyr»

Fra ithjelp
Hopp til: navigasjon, søk
(Erstatter siden med «[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=ee7ff738fae5409ab1c7eb0bd6849300 Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.]»)
 
(20 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
+
[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=ee7ff738fae5409ab1c7eb0bd6849300  Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.]
== AV-utstyr til nye møterom, og opprustning/modernisering av eldre møterom. ==
 
 
 
 
 
Fra mars 2019 har UiB inngått rammeavtale med Kinly om kjøp og installasjon av AV-utstyr til nye møterom, og opprustning/modernisering av eldre møterom. UiB har avtale om faste priser for utrustning og installasjon av fem forskjellige standardiserte løsninger:
 
 
 
Standard møterom: kr 48.772 + MVA
 
 
 
Forenklet møterom med 65¨ skjerm: kr 12.531 + MVA
 
 
 
Forenklet møterom med 86¨ skjerm: kr 27.815 + MVA
 
 
 
Videomøterom: kr 64.916 + MVA
 
 
 
Videomøterom m/Skype Room System: kr 94.377 + MVA
 
 
 
 
 
[[File:møterom.png|350px]]
 
 
 
 
 
== 1. Standard møterom ==
 
 
 
Møterom med fastmontert datamaskin (levert av UiB), AV-styringsenhet på møtebordet, videoprojektor i tak, lerret på vegg. Antatt takhøyde i rommet: 2,7 meter. Sitteplasser for 6 til 14 personer rundt møtebordet. Tilkoblinger for medbrakt utstyr (laptop mm) i to bordbrønner i møtebord. Projektoren skal i tillegg kunne ta imot trådløse signaler fra mobile enheter vha Miracast-teknologi eller tilsvarende.
 
 
 
 
 
[[File:Lerret.png|500px]]
 
 
 
Eventuelt utstyr for Skype-for-Business-videomøter bestilles utenom. Se informasjon her: https://it.uib.no/Innkjøpsveiledning_for_kamera_og_mikrofon_til_møterom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[[File:forenklet møterom.png|300px]]
 
 
 
 
 
== 2. Forenklet møterom ==
 
 
 
Møterom uten fast datamaskin, for opptil 6 personer. 65¨ eller 86¨ storskjerm på vegg. Lyd- og bildetilkobling med HDMI-kabel (og eventuelt overganger). Det er ingen AV-styringsenhet i rommet. Skjermen våkner automatisk når den får signal inn. Her brukes vanligvis eget datautstyr og WiFi-nett. Bestillende enhet må bestille PC selv, dersom det er ønsket med fast PC i rommet.
 
 
 
[[File:Skjerm.png|500px]]
 
 
 
Eventuelt utstyr for Skype-for-Business-videomøter bestilles utenom. Se informasjon her: https://it.uib.no/Innkjøpsveiledning_for_kamera_og_mikrofon_til_møterom
 
 
 
 
 
 
 
[[File:videomøterom.png|500px]]
 
 
 
 
 
== 3. Videomøterom ==
 
 
 
Møterom uten fastmontert datamaskin, for opptil 8 personer. To 65¨ videoskjermer med innebygd høyttaler. Styringsenhet for Skype-for-business (ev. Skype Room System). Her brukes vanligvis eget datautstyr, som kobles til med HDMI-kabel i bordbrønn.
 
 
 
 
 
For alle romtyper forutsettes at bestillende enhet selv sørger for at det er tilstrekkelig med strøm- og nettverkspunkter for møteromsutstyret. Kontakt UiBs elektriker for å sikre at dette er klart.
 
 
 
 
 
I praksis vil løsningene ligne på malene i varierende grad. Dersom prisen avviker mer en ca 25% fra de oppgitte prisene for våre maler, og det er liten forskjell på utstyrspakken i forhold til malene, bør du rådføre deg med ITA før bestilling.
 

Nåværende revisjon fra 3. aug. 2020 kl. 10:20

Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.