Forskjell mellom versjoner av «IT-forum 2015»

Linje 1: Linje 1:
 
'''Hold av datoene!'''
 
'''Hold av datoene!'''
  
IT-forum våren 2015 blir '''onsdag 29. april og torsdag 30. april''' ved [http://www.solstrand.com/ Solstrand Hotel & Bad] på Os.
+
IT-forum våren 2015 blir arrangert '''onsdag 29. april og torsdag 30. april''' ved [http://www.solstrand.com/ Solstrand Hotel & Bad] på Os.
  
  
Linje 7: Linje 7:
  
  
[[:Category:IT-forum|IT-forum]] er en konferanse for de som bruker og leverer IT-tjenester ved Universitetet i Bergen, og våre lokale og regionale samarbeidspartnere.
+
[[:Category:IT-forum|IT-forum]] er en konferanse for de som bruker og leverer IT-tjenester ved Universitetet i Bergen, og for våre lokale og regionale samarbeidspartnere.
  
  
Informasjon om program og påmelding kommer. Det vil også bli annonsert på mailing-listen [http://mailman.uib.no/listinfo/it-info mailing-listen it-info.uib.no] når dette er klart.
+
Informasjon om program og påmelding kommer. Det vil også bli annonsert på mailing-listen [http://mailman.uib.no/listinfo/it-info it-info.uib.no] når dette er klart.
  
  

Revisjonen fra 21. okt. 2014 kl. 15:47

Hold av datoene!

IT-forum våren 2015 blir arrangert onsdag 29. april og torsdag 30. april ved Solstrand Hotel & Bad på Os.


Solstrand-beksjert.jpg


IT-forum er en konferanse for de som bruker og leverer IT-tjenester ved Universitetet i Bergen, og for våre lokale og regionale samarbeidspartnere.


Informasjon om program og påmelding kommer. Det vil også bli annonsert på mailing-listen it-info.uib.no når dette er klart.


Hvis du har spørsmål, kontakt programkomitéen v/ Sidsel Storebø, tlf: 55 58 40 84.