Forskjell mellom versjoner av «IKT for studenter»

(La inn litt "luft" mellom avsnittene)
m (anbefaler søkefeltet)
Linje 10: Linje 10:
  
  
Som student finner du her lenker til informasjon om de viktigste IKT-tjenestene for studenter ved Universitetet i Bergen. I tillegg kan du bruke søkefeltet til venstre på siden for å finne mer informasjon, eller du kan gå inn på [[Hovedside|hovedsiden]] til IT-hjelp og klikke deg videre derfra.
+
Som student finner du her lenker til informasjon om de viktigste IKT-tjenestene for studenter ved Universitetet i Bergen. Vi anbefaler at du bruker søkefeltet til venstre på siden for å finne mer informasjon, eller gå inn på [[Hovedside|hovedsiden]] til IT-hjelp og klikke deg videre derfra.
  
  

Revisjonen fra 26. jan. 2011 kl. 15:52

UiB bruker e-post og nettsider i kommunikasjonen med studentene. Mye viktig informasjon vil kun bli sendt ut via meldingstjenesten på Mi side eller som e-post.

Universitetet krever at du skaffer deg en brukerkonto med tilhørende e-postadresse ved UiB.


Husk å lese e-posten din regelmessig!


Som student finner du her lenker til informasjon om de viktigste IKT-tjenestene for studenter ved Universitetet i Bergen. Vi anbefaler at du bruker søkefeltet til venstre på siden for å finne mer informasjon, eller gå inn på hovedsiden til IT-hjelp og klikke deg videre derfra.


PC-stuer og assistanse


Informasjon og selvhjelp


Egen datamaskin


Regler