Forskjell mellom versjoner av «Hvordan opprette nye sider»

Fra ithjelp
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
Den enkleste måten å opprette en ny artikkel er å skrive eksakt navn i søkefeltet hva en ønsker at artikkelen skal hete. Skriver en for eksempel '''Testing''' i søkefeltet får en gjerne beskjed "Det er ingen side med tittelen «Testing ». Du kan opprette siden dersom en klikker på '''opperette siden''' En er nå allerede i gang med å redigere en ny side med navn "Testing". Vær nøye med hva en kaller en ny side.
+
Den enkleste måten å opprette en ny artikkel er å skrive eksakt navn i søkefeltet hva en ønsker at artikkelen skal hete. Skriver en for eksempel '''Testing''' i søkefeltet får en gjerne beskjed "Det er ingen side med tittelen «Testing ». Du kan opprette siden dersom en klikker på '''opprette siden'''. En er nå allerede i gang med å redigere en ny side med navn "Testing". Vær nøye med hva en kaller en ny side.
  
 
* [[Opplasting av bilder|Her kan du les om hvordan du laster opp bilder]]
 
* [[Opplasting av bilder|Her kan du les om hvordan du laster opp bilder]]

Revisjonen fra 10. mar. 2010 kl. 10:51

Den enkleste måten å opprette en ny artikkel er å skrive eksakt navn i søkefeltet hva en ønsker at artikkelen skal hete. Skriver en for eksempel Testing i søkefeltet får en gjerne beskjed "Det er ingen side med tittelen «Testing ». Du kan opprette siden dersom en klikker på opprette siden. En er nå allerede i gang med å redigere en ny side med navn "Testing". Vær nøye med hva en kaller en ny side.

  • Denne siden viser forskjellige former for lenker en kan bruke i en artikkel.