Forskjell mellom versjoner av «Hva er mitt hjemmeområde»

(Ny side: Alle studenter og ansatte har et hjemmeområde for lagring av informasjon på en server. Navnene på serverne tilsvarer navn på stasjoner på Bergensbanen. For å finne ut hvilken server d…)
 
Linje 1: Linje 1:
Alle studenter og ansatte har et hjemmeområde for lagring av informasjon på en server. Navnene på serverne tilsvarer navn på stasjoner på Bergensbanen. For å finne ut hvilken server ditt hjemmeområde er på logger du på [https://bs.uib.no bs.uib.no] og sjekker hvilket stasjonsnavn som står under navnet ditt oppe i venstre hjørne på siden [[Image:HjemmeBS.png]].
+
Alle studenter og ansatte har et hjemmeområde for lagring av informasjon på en server. Navnene på serverne tilsvarer navn på stasjoner på Bergensbanen. For å finne ut hvilken server ditt hjemmeområde er på logger du på [https://bs.uib.no bs.uib.no] og sjekker hvilket "stasjonsnavn" som står under navnet ditt oppe i venstre hjørne på siden [[Image:HjemmeBS.png]].

Revisjonen fra 18. feb. 2011 kl. 14:58

Alle studenter og ansatte har et hjemmeområde for lagring av informasjon på en server. Navnene på serverne tilsvarer navn på stasjoner på Bergensbanen. For å finne ut hvilken server ditt hjemmeområde er på logger du på bs.uib.no og sjekker hvilket "stasjonsnavn" som står under navnet ditt oppe i venstre hjørne på siden HjemmeBS.png.