Forskjell mellom versjoner av «Fraværsmelde e-post»

(Ny side: Om du ikke kommer til å lese e-post en periode på grunn av tjenestereise, permisjon, ferie eller annet, kan det vere nyttig at de som sender deg e-post blir informert om dette. I stedet...)
 
(Erstatter siden med «[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/service?unid=807e80ba92b24ace932886f4e4321613 Informasjon om e-post finner du nå i UiBhjelp.]»)
(Tagg: Erstattet)
 
(14 mellomliggende revisjoner av 7 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
+
[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/service?unid=807e80ba92b24ace932886f4e4321613 Informasjon om e-post finner du i UiBhjelp.]
 
 
Om du ikke kommer til å lese e-post en periode på grunn av tjenestereise, permisjon, ferie eller annet, kan det vere nyttig at de som sender deg e-post blir informert om dette. I stedet for å vente lenge på svar, vil avsender da ofte i stedet kunne få svar fra andre. Eller kanskje du vil ha e-posten til din UiB-adresse automatisk videresendt til en kollega eller en annen e-postadresse en periode.
 
 
 
== Mozilla, Apple Mail eller webmail.uib.no ==
 
 
 
Dersom du leser UiB-e-posten din i Mozilla eller webmail, ligger e-posten din sannsynligvis på alf.uib.no (for ansatte) eller rasmus.uib.no (for studenter). Da kan du sette opp    fraværsmelding eller du kan    videresende eposten din til en annen adresse via en egen vevside. Etter innlogging kan du legge inn melding som skal sendes til mottaker, samt datoer for start og slutt på tjenesten. Er du tilbake før først antatt, går det an å logge inn og endre dette.
 
 
 
Gå til fraværsmelding eller videresending av epost for:
 
 
 
Studenter
 
Ansatte med epost på alf  Outlook, Evolution eller Entourage
 
 
 
Leser du UiB-e-posten din i enten Outlook på Windows, Evolution på Linux eller Entourage på Mac, ligger e-posten din på en Exchange-server. Du må da benytte programmets egen fraværsassistent, eventuelt tilsvarende på  kalender.uib.no.
 
 
 
Gå til:
 
-  Hjelp til bruk av  fraværsassistent i Outlook
 
-  kalender.uib.no - logg på for fraværsmelding m.m.
 

Nåværende revisjon fra 25. jan. 2022 kl. 09:17