Forskjell mellom versjoner av «Datasikkerhet (Temaserie fra IT-avdelingen)»

 
(5 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Datasikkerhet handler om å ta vare på elektronisk lagret informasjon. Det er mange farer, men IT-avdelingen bidrar med å gjøre IT-tjenester og -infrastruktur sikrere. I vårt nye nummer i temaserien vil vi også hjelpe deg med å få oversikt over hva du kan gjøre selv.
+
'''Datasikkerhet''' handler om å ta vare på elektronisk lagret informasjon. Det er mange farer som lurer, og IT-avdelingen bidrar blant annet ved å gjøre IT-tjenester og -infrastruktur sikrere. I syvende nummer i temaserien vår, vil vi også hjelpe deg å få oversikt over hva du selv kan gjøre for bedre datasikkerhet, både privat og i jobb/studier.
  
[[Media:Temaserie_it_nr7_2014_datasikkerhet.pdf|Last ned som pdf]]
+
 
 +
:'''[[Media:Temaserie_it_nr7_2014_datasikkerhet.pdf|Last ned som pdf]]'''
 +
 
 +
 
 +
Vi sender ut noen trykte eksemplarer til enhetene ved UiB og Uni før påskeferien. IT-assistentene vil også få noen hefter tilgjengelig for studenter. For å få flere tilsendt, kontakt [[BRITA]] eller kom innom oss og hent.
 +
 
 +
 
 +
Se også:
 +
 
 +
:[[:Kategori:Temaserie_fra_IT-avdelingen|Tidligere nummer i temaserien]]
 +
 
 +
:[[:Kategori:Kampanjer_fra_IT-avdelingen|Kampanjemateriell om passord, backup og mobil trygghet]]
  
 
[[Kategori:Temaserie fra IT-avdelingen]]
 
[[Kategori:Temaserie fra IT-avdelingen]]
[[Kategori:IT-sikkerhet]]
+
[[Kategori:Informasjonssikkerhet]]
[[Kategori:Aktuelt 2014]]
 

Nåværende revisjon fra 18. apr. 2018 kl. 14:40

Datasikkerhet handler om å ta vare på elektronisk lagret informasjon. Det er mange farer som lurer, og IT-avdelingen bidrar blant annet ved å gjøre IT-tjenester og -infrastruktur sikrere. I syvende nummer i temaserien vår, vil vi også hjelpe deg å få oversikt over hva du selv kan gjøre for bedre datasikkerhet, både privat og i jobb/studier.


Last ned som pdf


Vi sender ut noen trykte eksemplarer til enhetene ved UiB og Uni før påskeferien. IT-assistentene vil også få noen hefter tilgjengelig for studenter. For å få flere tilsendt, kontakt BRITA eller kom innom oss og hent.


Se også:

Tidligere nummer i temaserien
Kampanjemateriell om passord, backup og mobil trygghet