Bruk av Webmail og Bruker:Opu021: Forskjell mellom sider

Fra IThjelp
(Forskjell mellom sider)
(Oppdaterte bilder)
 
(Created)
 
Linje 1: Linje 1:
UiB tilbyr webmail-tjeneste for alle studenter og ansatte. Denne nås ved URL https://webmail.uib.no/. Ansatte med Exchange-konto kan benytte https://kalender.uib.no
'''Olga Pushkash'''


Logg på med vanlig brukernavn og passord.
Student


Les mer om [https://wikihost.uib.no/ithjelp/index.php/E-post e-post ved UiB]
(For userpage in English, use the link in the margin.)


Også her er det informasjon om mail ved UiB: http://tjinfo.uib.no/mail.html
[[en:user:Olga Pushkash]]
 
== Videresende e-post ==
 
Ansatte som ikke bruker Outlook videresender epost fra denne siden  http://tjinfo.uib.no/reise.
 
Outlookbrukere bruker Fraværsassistenten i Outlook.
 
Studenter kan videresende e-post som går til sin @student.uib.no-adresse til andre mailkontoer herfra: https://rasmus.uib.no/reise/
 
== Sortering i Webmail ==
 
 
Her er en liten guide til hvordan du skal sortere e-postene dine i Webmail:
 
[[Image:Webmail_sortering1.jpg]]‎
 
Klikk på pilen ved siden av "Dato" slik som vist her for å sortere e-postene slik at de siste kommer først.
 
Om du vil sordere på andre måter (navn på sender, emne osv.) klikker du på en av de andre pilene.
 
[[Image:Webmail_sortering2.jpg‎]]
 
Du kan også forandre hvordan webmail viser meldingene du har permanent. Klikk på "Valg" (1) øverst i skjembildet på Webmail. Når du får opp siden vist ovenfor så trykk på "Visningsvalg" (2).
 
[[Image:Webmail_sortering3.jpg‎]]
 
Siden med visningsvalg kommer nå opp. Det vanligste valgene gjør at dine nyeste meldinger kommer på den første siden når du bruker Webmail.
 
Sjekk at ”Meldingsdato”, ”Synkende” og ”Nei” er valgt som vist på bildet ovenfor. Du kan selv velge hvor mange e-poster som du ønsker å vise per side. Klikk på ”Save Options” (3) for å lagre.
 
[[Kategori:Fra Studentwiki]]
[[Kategori:E-post]]

Sideversjonen fra 28. sep. 2010 kl. 11:29

Olga Pushkash

Student

(For userpage in English, use the link in the margin.)