Sporingskategori

Denne siden lister sporingskategorier som er automatisk befolket av Mediawiki-programvaren. Navnene deres kan endres ved å redigere de tilhørende systembeskjedene i MediaWiki-navnerommet.

Sporingskategori Beskjednavn Kategori-inklusjonskriterium
Indekserte sider(tom)index-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Ikke-indekserte sider(tom)noindex-categoryDenne siden indekseres ikke av roboter fordi den er merket med det magiske ordet __NOINDEX__ og er i navnerom der dette flagget tillates.
Sider med duplikate argumenter i malkall(tom)duplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikate parametre, slik som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider med for mange prosesskrevende parserfunksjoner(tom)expensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Sider med utelatte malparametere(tom)post-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneholder for store maler(tom)post-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Skjulte kategorier(tom)hidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__</code> i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Sider med brutte fillenker(5 S)broken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider hvor antallet noder er overskredet(tom)node-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Sider hvor ekspansjonsdybden er overskredet(tom)expansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.
Sider med ignorerte visningstitler(tom)restricted-displaytitle-ignoredDenne sidens {{DISPLAYTITLE}} er ignorert fordi den ikke tilsvarer sidens faktiske tittel.
Sider som bruker ugyldige, balanserte HTML-tagger.(tom)deprecated-self-close-categorySiden inneholder balanserte HTML-tagger slike som <b/> or <span/>. Oppførselen til disse vil snart endret for å være i samsvar med HTML-spesifikasjonen, og da vil de ikke kunne brukes som wikitekst.
Sider med malsløyfer(tom)template-loop-categorySiden inneholder en malløkke, altså en mal som kaller seg selv rekursivt.
Sider med feil i referanser(tom)cite-tracking-category-cite-errorSider i denne kategorien har feil i bruk av referansetagger