Oppdatering av lagret informasjon på Mac ved endring av UiB-passord


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

Informasjon.gif Under utvikling! Denne siden er under utvikling og ble sist oppdatert 25.02.2022 av Edmmb . Artikkelen kan eksistere på engelsk. Se etter en språklenke i menyen til venstre.

Mac OS X lagrer den brukerinformasjonen du angir, tilknyttet en spesiell tjeneste (feks e-postinnlogging), hvis du ber om det. Når du så endrer ditt UiB-passord, må denne informasjonen oppdateres, for at du fortsatt skal kunne bruke tjenesten fra din Mac. Alle de tjenester du bruker fra din Mac, og som er knyttet til din UiB-konto, blir i en slik situasjon berørte.

Typiske tjenester

  • E-post (UiB)
  • Utskrift
  • Trådløs tilkobling til UiB-nettverket (feks Eduroam og VPN)
  • Tilkobling til server/tjener (feks hjemmeområdet)