Forskjell mellom versjoner av «Stata»

(Studenter)
Linje 27: Linje 27:
 
'''NB: En får ikke Stata installert (evt utlevert cd) før at det enten kan dokumenteres at lisens er i orden, eller at bestillingsansvarlig ved avdelingen kan bekrefte at avdelingen vil betale denne kostnaden (internfakturerering).  '''
 
'''NB: En får ikke Stata installert (evt utlevert cd) før at det enten kan dokumenteres at lisens er i orden, eller at bestillingsansvarlig ved avdelingen kan bekrefte at avdelingen vil betale denne kostnaden (internfakturerering).  '''
  
== Studenter ==
 
  
Stata krever at skolene har en såkalt GradPlan for studentene.
+
Studenter kan kjøpe lisenser til gjeldende priser fra [http://shop.alfasoft.no/ webshopen til alfasoft]. [http://alfasoft.no/kontakt.html Ta kontakt med alfasoft] dersom en har spørsmål om versjon og pris.  
(IT-avdelingen er ikke bekjent med at noen av avdelingen har dette pr. dags dato)
 
 
 
Prisene for en GradPlan er som følger:
 
 
 
* Stata 11 IC, kr 1190 eks. mva per lisens
 
* Stata 11 SE, kr 2590 eks. mva per lisens
 
 
 
Minimumskjøpet er 20 lisenser, og skolen får da utlevert 20 mediasett for distribusjon (salg) til studentene.
 
 
 
Eventuelt kan studenter kjøpe lisenser til gjeldende priser fra [http://shop.alfasoft.no/ webshopen til alfasoft]. [http://alfasoft.no/kontakt.html Ta kontakt med alfasoft] dersom en har spørsmål om versjon og pris.  
 
  
  

Revisjonen fra 19. jul. 2010 kl. 14:21

Produsent

StataCorp

Leverandør

Alfasoft AS

For Ansatte

Avdelinger ved UiB kan kjøpe Stata-lisens for ansatte på Windows, Mac eller Linux.

Lisenser bestilles ved å opprette en egen sak i issuetracker (http://bs.uib.no). Lisens er basert på en årlig vedlikeholdskostnad som faktureres avdelingen til de som bruker lisensene.


Priser er som følger:

  • Nettverkslisensene kommer på 307,- inkl. mva. Disse lisensene skal bare installeres på pc-stuer.
  • SingleuserLisenser kommer på 848,- inkl mva. Singleuserlisens kan installeres på inntil tre maskiner forutsatt at maskinene tilhører samme bruker. Programmet må ikke brukes samtidig på flere av maskinene med samme lisens. Dersom en Singleuserlisens bare er brukt på en maskin så kan programmet brukes av flere personer på denne maskinen. CD kan utleveres fra IT-avdelingen for installasjon på maskiner som ikke er driftet av IT-avdelingen.

Alle lisenser må ha vedlikeholdslisens i tillegg. Den kommer på 216,- inkl. mva uansett hvilken type lisens du har. Vedlikeholdslisensen skal betales årlig. Når det neste gang kommer ny versjon av STATA, skal det ikke betales noe ekstra.


Hvis noen med Stata på sin maskin slutter, kan dere enten videreføre lisensen til en annen maskin, eller inst./avd gir beskjed om at det er en lisens til overs, og at dere ikke vil betale for denne. Lisensen blir da fjernet fra maskinen, og vil da bli IT-avdelingen sin lisens.


NB: En får ikke Stata installert (evt utlevert cd) før at det enten kan dokumenteres at lisens er i orden, eller at bestillingsansvarlig ved avdelingen kan bekrefte at avdelingen vil betale denne kostnaden (internfakturerering).


Studenter kan kjøpe lisenser til gjeldende priser fra webshopen til alfasoft. Ta kontakt med alfasoft dersom en har spørsmål om versjon og pris.