Forskjell mellom versjoner av «Skype for Business»

Linje 2: Linje 2:
  
 
Skype for Business er et program fra Microsoft som en kan bruke til å kommunisere med andre via direktemeldinger (IM), lyd/tale og videosamtaler.
 
Skype for Business er et program fra Microsoft som en kan bruke til å kommunisere med andre via direktemeldinger (IM), lyd/tale og videosamtaler.
 +
På UiB er Skype for Busines
 +
=Hvordan installere=
 +
På en UiB-PC kan du installere programmet [[Programvare|på vanlig måte]]. I tillegg til at programmet må være installert, må din brukerkonto være lagt til i en egen gruppe før du kan bruke programmet. [[BRITA|Kontakt IT-avdelingen]] for å få gjort dette. Merk at Skype for Business fungerer best sammen med Outlook/Exchange. Hvis du ikke allerede har Outlook/Exchange, kan vi gi tilgang til Outlook/Exchange samtidig som vi gir tilgang til Skype for Business.
  
På en UiB-PC kan du installere programmet [[Programvare|på vanlig måte]]. I tillegg til at programmet må være installert, må din brukerkonto være lagt til i en egen gruppe før du kan bruke programmet. [[BRITA|Kontakt IT-avdelingen]] for å få gjort dette. Merk at Skype for Business bare fungerer delvis hvis du ikke har tilgang til Outlook/Exchange. Hvis du ikke allerede har tilgang til Outlook/Exchange, vil vi gi tilgang til Outlook/Exchange samtidig som vi gir tilgang til Skype for Business.
+
=Pålogging=
 +
==UiB-PC==
 +
* Påloggingsadresse: fornavn.etternavn@uib.no
 +
* Passord: UiB passord
 +
==Privat PC==
 +
* Påloggingsadresse: fornavn.etternavn@uib.no
 +
* Passord: Skriv inn ditt UiB passord og velg "logg på" (Du vil nå få opp en feilmelding -> klikk OK til denne)
 +
* Brukernavn: Skriv inn ditt brukernavn på følgende måte: uib\brukernavn og velg "logg på".
  
For å logge inn på Skype for Business bruker man følgende brukernavn: fornavn.etternavn@uib.no med vanlig Feide-passord.
+
=Hvordan bruke=
 
+
''Veiledninger utarbeidet av Universitetet i Tromsø''
'''Skype for Business støtter per dags dato ikke å ringe til et telefonnummer. Foreløpig fungerer det bare til internt bruk på UiB.'''
+
* [[https://uit.no/om/orakelet/tema?p_document_id=367454|Windows - Skype for Business]]
 +
* [[https://uit.no/om/orakelet/tema?p_document_id=5034471MAC - Skype for Business]]
  
  

Revisjonen fra 2. mar. 2017 kl. 10:37

Skype for Business logo-transparent-background.png

Skype for Business er et program fra Microsoft som en kan bruke til å kommunisere med andre via direktemeldinger (IM), lyd/tale og videosamtaler. På UiB er Skype for Busines

Hvordan installere

På en UiB-PC kan du installere programmet på vanlig måte. I tillegg til at programmet må være installert, må din brukerkonto være lagt til i en egen gruppe før du kan bruke programmet. Kontakt IT-avdelingen for å få gjort dette. Merk at Skype for Business fungerer best sammen med Outlook/Exchange. Hvis du ikke allerede har Outlook/Exchange, kan vi gi tilgang til Outlook/Exchange samtidig som vi gir tilgang til Skype for Business.

Pålogging

UiB-PC

  • Påloggingsadresse: fornavn.etternavn@uib.no
  • Passord: UiB passord

Privat PC

  • Påloggingsadresse: fornavn.etternavn@uib.no
  • Passord: Skriv inn ditt UiB passord og velg "logg på" (Du vil nå få opp en feilmelding -> klikk OK til denne)
  • Brukernavn: Skriv inn ditt brukernavn på følgende måte: uib\brukernavn og velg "logg på".

Hvordan bruke

Veiledninger utarbeidet av Universitetet i Tromsø


Veiledninger på YouTube: