Forskjell mellom versjoner av «Sette inn penger i Pullprint-systemet»

m (Payprint.no-credentials virker bare gjennom pålogging i windows, endret for å reflektere dette og unngå misforståelser.)
(Payprint fungerer også med Mac)
Linje 10: Linje 10:
  
  
# Gå til http://payprint.uib.no - du må være pålogget UIB-nettet med din egen brukerkonto på en windows-maskin for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via [https://it.uib.no/VPN,_Virtual_private_network VPN]).
+
# Gå til http://payprint.uib.no - du må være pålogget UIB-nettet med din egen brukerkonto for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via [https://it.uib.no/VPN,_Virtual_private_network VPN]).
 
# Tast inn brukernavn og passord:<br/><br>[[Image:PayprintLoginWin7.JPG]]<br/><br/>
 
# Tast inn brukernavn og passord:<br/><br>[[Image:PayprintLoginWin7.JPG]]<br/><br/>
 
# Velg ePay<br/>[[Image:epay.jpg|border]]<br/><br/>
 
# Velg ePay<br/>[[Image:epay.jpg|border]]<br/><br/>

Revisjonen fra 19. sep. 2016 kl. 08:54


Du kan fylle penger på utskriftskontoen din for bruk i Pullprint-systemet med kredittkort over Internett.

Dersom du ikke allerede har et kredittkort som er gyldig i Norge, kan du enkelt kjøpe et anonymt SpendOn VISAkort/Gavekort (verdi fra kr 200 til kr 2000) hos alle Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven, og hos en del Kiwi, Joker, Meny, SPAR og Coop-butikker (verdi kr 500 eller kr 1000). Les mer om dette her: SpendOn

Følg bruksanvisningen under.


 1. Gå til http://payprint.uib.no - du må være pålogget UIB-nettet med din egen brukerkonto for å få tilgang, enten på en campus-maskin eller via VPN).
 2. Tast inn brukernavn og passord:

  PayprintLoginWin7.JPG

 3. Velg ePay
  Epay.jpg

 4. Tast inn ønsket beløp og klikk på Accept. NB! Man får ikke refundert ubrukt beløp. Det anbefales derfor ikke å overføre for store beløp til utskriftskontoen.
  Sum.jpg

 5. Tast inn kontoopplysninger og klikk OK
  Krkort.jpg

 6. Det kommer opp en kvitteringsskjerm som bekrefter at transaksjonen er utført.
  Bekreft.jpg

Hvis noe går galt eller du har spørsmål, se Ofte stilte spørsmål om PullPrint eller kontakt IT-avdelingen via https://bs.uib.no. Notér ned transaksjonsnummeret (finnes på din kontoutskrift, på kvitteringsskjermen og i bekreftelsesmailen du får i etterkant), nøyaktig beløp og tidspunkt. Disse opplysningene gjør det lettere for oss å besvare henvendelsen.