Forskjell mellom versjoner av «Lab-IT prosjektet»

Fra ithjelp
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 11: Linje 11:
  
  
Hvis dere ønsker flere opplysninger, har spørsmål eller ønsker å gi oss tilbakemeldinger er det bare å ta kontakt med prosjektgruppen.
+
Ønsker du flere opplysninger, har du spørsmål eller ønsker du å gi oss tilbakemeldinger er det bare å ta kontakt med prosjektgruppen.
Ønsker du informasjon om Lab-IT prosjektet underveis så send en epost til mailto:irene.husa@uib.no og merk den med Lab-IT
+
Send en epost til mailto:irene.husa@uib.no og merk den med Lab-IT
  
 
Prosjektleder:
 
Prosjektleder:
Linje 22: Linje 22:
 
* Trygve Knag (Institutt for geovitenskap)
 
* Trygve Knag (Institutt for geovitenskap)
 
* Kjetil Vedelden Heitmann (Institutt for fysikk og teknologi)
 
* Kjetil Vedelden Heitmann (Institutt for fysikk og teknologi)
 +
 +
Presetasjonsmøte
 +
Prosjektgruppen har utarbeidet utkast til løsninger for Lab-IT basert på innspill både fra brukere og fra IT-avdelingen. Det gjenstår fremdeles mange praktiske og tekniske detaljer før arbeidet er ferdig. Vi ønsker å presentere utkastet nå og få tilbakemeldinger på om vi er på rett vei. Prosjektgruppen arrangerer tre møter:
 +
* Tirsdag 22. november klokken 10.00 på VilVite, Konferanserom B (kart: http://bit.ly/2fjIX8o)
 +
* Onsdag 23. november klokken 12.30 i Realfagsbygget, Møterom 1 (UA13B) (kart: http://bit.ly/2fjGXNI)
 +
* Fredag 2. desember klokken 12:30 Årstad (MOF) lokale ikke bestemt.
 +
Møtene er åpne og alle som vil er hjertelig velkommen. Det blir anledning til å stille spørsmål og komme med råd og forslag.
  
 
[[Kategori:LAB]]
 
[[Kategori:LAB]]

Revisjonen fra 20. nov. 2016 kl. 18:12

Lab-IT.jpg

Illustrasjon: Colourbox

Nesten alt lab-utstyr blir i dag levert med en PC tilkoblet - dette PC-utstyret blir betraktet som fagnær IT. IT-avdelingen tilbyr lite eller ingen tilrettelagt infrastruktur, og ingen brukerstøtte på dette utstyret. Det er et stort gap mellom det IT-avdelingen tilbyr, og det fagmiljøene både ønsker og har behov for. Med bakgrunn i dette er det startet et prosjekt som skal foreslå en mer sikker, brukervennlig og skalerbar infrastruktur/tjeneste for Lab-IT.


For å sikre en best mulig løsning ønsker vi innspill fra personer som bruker instrument- og lab-PC. Vi trenger å høre om behov, ønsker, erfaringer og forventninger.


Ønsker du flere opplysninger, har du spørsmål eller ønsker du å gi oss tilbakemeldinger er det bare å ta kontakt med prosjektgruppen. Send en epost til mailto:irene.husa@uib.no og merk den med Lab-IT

Prosjektleder:

Prosjektgruppen:

  • Laila Langesæter (IT-avdelingen)
  • Kristian C. Botnen (IT-avdelingen)
  • Trygve Knag (Institutt for geovitenskap)
  • Kjetil Vedelden Heitmann (Institutt for fysikk og teknologi)

Presetasjonsmøte Prosjektgruppen har utarbeidet utkast til løsninger for Lab-IT basert på innspill både fra brukere og fra IT-avdelingen. Det gjenstår fremdeles mange praktiske og tekniske detaljer før arbeidet er ferdig. Vi ønsker å presentere utkastet nå og få tilbakemeldinger på om vi er på rett vei. Prosjektgruppen arrangerer tre møter:

  • Tirsdag 22. november klokken 10.00 på VilVite, Konferanserom B (kart: http://bit.ly/2fjIX8o)
  • Onsdag 23. november klokken 12.30 i Realfagsbygget, Møterom 1 (UA13B) (kart: http://bit.ly/2fjGXNI)
  • Fredag 2. desember klokken 12:30 Årstad (MOF) lokale ikke bestemt.

Møtene er åpne og alle som vil er hjertelig velkommen. Det blir anledning til å stille spørsmål og komme med råd og forslag.