Forskjell mellom versjoner av «ADSL»

Fra ithjelp
Hopp til: navigasjon, søk
(Erstatter siden med «[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=9b4ff39675744622b81b981c70e64034 Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.]»)
 
(9 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
{{Autoritativ informasjon}}{{ND}}{{BRA}}
+
[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=9b4ff39675744622b81b981c70e64034 Denne informasjonen finner du i UiBhjelp.]
 
 
'''Tidligere avtale som UiB hadde med HomeNet er avsluttet med virkning fra 30.9.2015. UiB skal etter 1.10. ikke betale fakturaer for bredbånd/internett til hjemmeadresse. De ansatte som har fått innvillget dekning av bredbånd/internett hjemme fra arbeidsgiver for å dekke tjenstlig behov, vil etter dette få en kompensasjon som dekker kostnaden.'''
 
 
 
Nettverk er i større grad blitt en naturlig del av hjemmets infrastruktur, og behovene er blitt stadig mer differensierte. Det er derfor fattet en beslutning om å gå bort fra en felles avtale, og over til en ordning med fast månedlig kompensasjon for ansatte med tjenstlig behov for bredbånd hjemme.
 
 
 
Dette øker fleksibiliteten for deg som ansatt til å velge den leverandøren som passer ditt behov best.
 
 
 
Den månedlige kompensasjonen vil være på kr. 350,-, og forutsetter at du fremdeles har kostnader knyttet til bredbåndsleveranse. Dette vil du på et senere tidspunkt bli bedt om å bekrefte på eget skjema.
 
 
 
Kompensasjonen vil fremgå som en egen linje på din lønnslipp og vil merkes som EK-tjenester -du fordelsbeskattes dermed på samme måte som i dag. Kompensasjonen vil gjelde fra 01.09.2015, men vil grunnet tidspunktene for lønnskjøring først være synlig på lønnslipp for oktober.
 
 
 
HomeNet vil kontakte alle tidligere brukere av avtalen med tilbud om videreføring av leveransen til samme pris og vilkår som man har fått via UiB-avtalen. Avhengig av valgt hastighet vil prisen variere fra kr. 249,- til 269,- pr. mnd. pluss eventuell månedlig linjeleie á kr. 89 om du ikke har fasttelefon. Om du velger å takke nei til tilbudet fra HomeNet står det deg fritt til å inngå avtale med andre tilbydere, men eventuelle tilkoblingskostnader må dekkes av den enkelte.     
 
 
 
 
 
[[en:ADSL]]
 
 
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 

Nåværende revisjon fra 3. aug. 2020 kl. 09:35

Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.